Over mij - Gennadi's Art

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Over mij

Info

 
 


Ik zal me even kort voorstellen.
Mijn naam is Gennadi Rykov en ik woon in Nijkerk. Ik ben getrouwd en ik heb twee kinderen.

Airbrushen is voor mij een uit de hand gelopen hobby. Eerste ben ik begonnen met schilderen met penselen en later ben ik in aanraking gekomen met airbrush en dit heb ik over de jaren steeds uitgebreid.
Met airbrush is het heel goed mogelijk om veel realisme en detail in een kunstwerk te stoppen. Daarnaast is het met airbrushen mogelijk om op vele verschillende oppervlaktes te airbrushen, wat het veel uitdaging en variatie geeft. In veel van mijn werken kunnen jullie het oog voor detail en realisme zien, waarbij het charme van een schilderij aanwezig blijft. Beroepsmatig -als autoschade specialist- ben ik al veel in aanraking geweest met het voorbewerken en spuiten. Airbrush was hierbij ook een mooie toevoeging aan en daarom ben ik op kleinere schaal ook begonnen met custom painting.

Door al mijn ervaringen met schilderen en airbrushen is er bij mij heel veel mogelijk. Ik hoop dat een ieder op mijn site inspiratie kan vinden. En wanneer er vragen zijn over aan kunstwerk, dan ben ik altijd bereid om mee te denken en hopelijk een droom voor u te realiseren.

     - Gennadi Rykov


 
 
 
 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu