Over mij - Gennadi's ART

Welcome to my site!
Ga naar de inhoud

Over mij

Info
Ik zal me even kort voorstellen.
Mijn naam is Gennadi Rykov en ik woon in Nijkerk. Ik ben getrouwd en ik heb twee kinderen en een kleinkind.
Op deze site wil ik mijn hobby's laten zien, zoals airbrushen, fotograferen, schilderen.

Airbrushen is voor mij een uit de hand gelopen hobby, en dit heb ik over de jaren steeds uitgebreid.
Met airbrush is het heel goed mogelijk om veel realisme en detail in een kunstwerk te stoppen. Daarnaast is het met airbrushen mogelijk om op vele verschillende oppervlaktes te werken, wat het veel uitdaging en variatie geeft. In veel van mijn werken kunnen jullie het oog voor detail en realisme zien, waarbij het charme van een schilderij aanwezig blijft. Beroepsmatig  -als autoschade specialist- ben ik al veel in aanraking geweest met het voorbewerken en spuiten. Airbrush was hierbij ook een mooie toevoeging aan en daarom ben ik op kleinere schaal ook begonnen met custom painting.
Fotograferen doe ik ook heel graag. Het is niet vaak dat ik zonder een camera naar buiten gaan om wat foto's te schieten en natuurlijk later bewerken.

Door al mijn ervaringen met schilderen, airbrushen en fotograferen is er bij mij heel veel mogelijk. Ik hoop dat een ieder op mijn site inspiratie kan vinden. En wanneer er vragen zijn over aan kunstwerk, dan ben ik altijd bereid om mee te denken en hopelijk een droom voor u te realiseren.

    - Gennadi Rykov

All rights reserved by airartbrush.com - Site design by G. Rykov
Terug naar de inhoud